Explozie controlată în cursul unui raid al poliţiei într-o clădire dintr-un orăşel german

Forţele speciale ale poliţiei germane au descins sâmbătă la o adresă din orăşelul german Chemnitz, situat în landul Saxonia, la periferia oraşului Dresda, informează publicaţia Die Zeit.

259 afișări
Imaginea articolului Explozie controlată în cursul unui raid al poliţiei într-o clădire dintr-un orăşel german

Explozie controlată în cursul unui raid al poliţiei într-o clădire dintr-un orăşel german

Descinderea a avut loc sâmbătă la prânz la o adresă dn orăşelul Chemnitz unde s-ar ascunde un suspect.

În cursul raidului, a fost auzită o explozie, care, potrivit unor surse citate de presa germană, a fost controlată.

Nu este clar dacă raidul vizează terorişti islamişti sau militanţi de extremă-dreapta.

Autorităţile au dat asigurări că situaţia este sub control şi că nu există nicio ameninţare.

Potrivit publicaţiei Frankfurter Allgemeine Zeitung, raidul ar putea avea legătură cu ancheta în cazul atacurilor xenofobe comise pe 3 octombrie în oraşul Dresda, la o moschee şi la un centru cultural musulman.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici