O jurnalistă din Germania răpită în Siria a reuşit să scape şi a ajuns în Turcia

O jurnalistă din Germania răpită anul trecut în Siria, unde a născut în timp ce era ostatică, a reuşit să ajungă miercuri în Turcia, relatează presa germană.

1416 afișări
Imaginea articolului O jurnalistă din Germania răpită în Siria a reuşit să scape şi a ajuns în Turcia

O jurnalistă din Germania răpită în Siria a reuşit să scape şi a ajuns în Turcia

"Femeia şi copilul născut în timp ce era ostatică sunt în stare bună ţinând cont de circumstanţe", a transmis Ministerul german de Externe, conform publicaţiei Der Spiegel.

Potrivit revistei Bild, este vorba de o jurnalistă de la publicaţia Suddeutsche Zeitung care fusese răpită în 2015.

"Guvernul Germaniei este bucuros de acest rezultat, dată fiind situaţia extrem de dificilă din Siria", precizează Ministerul german de Externe.

Conform revistei Focus, fosta ostatică este Janina F., în vârstă de 27 de ani. Ea fusese răpită în octombrie 2015, iar copilul a fost născut în captivitate, în decembrie 2015.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici