EXPLOZIE la Tel Aviv: Cel puţin trei morţi şi o persoană rănită grav

Cel puţin trei persoane au decedat, iar alte cinci au fost rănite, dintre care una în stare gravă, în urma unei explozii produse luni spre marţi noaptea, şi care a dus la prăbuşirea unei clădiri din zona Jaffa a capitalei Israelului, Tel Aviv, informează site-ul cotidianului The Jerusalem Post.

555 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la Tel Aviv: Cel puţin trei morţi şi o persoană rănită grav

EXPLOZIE la Tel Aviv: Cel puţin trei morţi şi o persoană rănită grav

În urma exploziei a izbucnit şi un incendiu care a fost stins după mai multe ore de pompieri.

Echipele de intervenţie au descoperit trei cadavre sub dărâmături, iar alte cinci persoane au fost transportate la spital, una din acestea fiind în stare gravă.

Potrivit presei locale, explozia s-a produs în incinta unui depozit de materiale şi nu într-o clădire rezidenţială.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cauzele producerii incidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici