Cel puţin 250 de persoane rănite în explozia din Connecticut

Explozia de gaz de la centrala electrică din Connecticut a provocat rănirea a 250 de persoane, susţin surse citate de postul de televiziune WFSB, afiliat CBS, transmite acesta din urmă în pagina electronică.

21 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 250 de persoane rănite în explozia din Connecticut

Explozie soldată cu victime la o electrocentrală din Statele Unite

Dintre răniţi, patru sunt în stare critică, potrivit surselor citate, care precizează că două persoane au murit.

Explozia s-a produs cu puţin timp înainte de ora locală 11.30 (18.30 ora României), la centrala Kleen Energy din Middletown.

Câteva ambulanţe şi autospeciale au fost trimise la locul incidentului, precum şi echipe de salvare.

Incendiul pare să fi fost controlat, iar echipele de salvare se află în interiorul clădirii în care s-a produs explozia principală pentru a căuta victime sau supravieţuitori.

Poliţia statului Connecticut a trimis, de asemenea, detectivi, sfătuind locuitorii să evite zona.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici