Familia autorului atacului armat de la Toronto susţine că acesta avea probleme psihice

Anchetatorii canadieni l-au identificat pe autorul atacului armat de la Toronto ca fiind Faisal Hussain, un bărbat în vârstă de 29 de ani despre care familia lui afirmă că suferea de probleme psihice grave, informează site-ul agenţiei Dpa.

190 afișări
Imaginea articolului Familia autorului atacului armat de la Toronto susţine că acesta avea probleme psihice

Familia autorului atacului armat de la Toronto susţine că acesta avea probleme psihice

Faisal Hussain a decedat în cursul atacului armat de la Toronto, soldat cu uciderea unei fetiţe de 10 ani şi a unei tinere de 18 ani şi rănirea a treisprezece persoane. Poliţia a transmis că nu se cunoaşte cu certitudine dacă autorul atacului a murit în urma schimbului de focuri cu forţele de ordine ori s-a sinucis.

Familia lui Faisal Hussain a emis un comunicat în care afirmă că acesta suferea de probleme psihice grave, potrivit Canadian Broadcasting Corporation (CBC).

În comunicatul remis postului CBC, familia lui Hussain au transmis condoleanţe profunde familiilor care suferă acum din cauza "acţiunilor oribile ale fiului lor".

Hussain Faisal a suferit întreaga viaţă de depresie şi psihoze, şi chiar şi cu medicamente şi terapie nu au reuşit să ţină sub control aceste probleme.

Mark Saunders, şeful Poliţiei din Toronto, a declarat luni după-amiază că autorităţile continuă să ancheteze circumstanţele atacului armat şi nu se poate exclude nicio ipoteză în ceea ce priveşte motivele atacatorului.

Poliţia a efectuat o percheziţie la locuinţa lui Hussain, aflată în cartierul Thorncliffe Park din Toronto.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici