Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka, va avea propriul său birou la Casa Albă. Noi CONTROVERSE legate de influenţa sa asupra liderului SUA

Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka, va primi un birou la Casa Albă, potrivit unui oficial al administraţiei Trump, influenţa acesteaia asupra liderului de la Casa Albă născând controverse, potrivit BBC online.

4994 afișări
Imaginea articolului Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka, va avea propriul său birou la Casa Albă. Noi CONTROVERSE legate de influenţa sa asupra liderului SUA

Fiica preşedintelui Donald Trump, Ivanka, va avea propriul său birou la Casa Albă. Noi CONTROVERSE legate de influenţa sa asupra liderului SUA (Imagine: Hepta)

Cu toate acestea, antreprenoarea nu va avea o funcţie oficială sau un salariu când va lucra în Arpia de Vest - centrul puterii executive.

Reprezentatul de la Casa Albă a confirmat şi zvonurile din presă că Ivanka, în vârstă de 35 de ani, va avea acces şi la informaţii clasificate.

Ivanka va îndeplini rolul de „ochi şi urechi” pentru Donald Trump în timp ce îl va consilia pe preşedintele SUA, a declarat avocatul acesteia, citat de Politico.

Săptămâna trecută, Ivanka a discutat cu cancelarul german Angela Merkel, în timpul vizitei acesteia în SUA.

Ivanka, care are propriul său brand de modă, se va alătura astfel soţului său, Jared Kushner, consilier al preşedintelui. Influenţa cuplului asupra liderului SUA a ridicat o serie de întrebări asupra uei posibil conflict de interes, dar şi discuţii asupra faptului dacă există delimitări clare între afacerile şi activităţile politice ale familiei Trump.

De la depunerea jurământului lui Donald Trump din ianuarie, Ivanka a participat la întâlniri cu lideri mondiali, printre care prim ministrul canadian, Justin Trudeau şi cancelarul german, Angela Merkel.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici