Fiul cel mare al lui Kim Jong-Il este la Beijing şi beneficiază de protecţie chineză

Fiul cel mare al fostului lider nord-coreean Kim Jong-Il a sosit la Beijing şi a fost plasat sub protecţie chineză, informează agenţia de presă sud-coreeană Yonhap, citată de AFP.

647 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al lui Kim Jong-Il este la Beijing şi beneficiază de protecţie chineză

Fiul cel mare al lui Kim Jong-Il este la Beijing şi beneficiază de protecţie chineză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Yonhap, citând o sursă bine-informată despre activităţile lui Kim Jong-Nam, a comunicat că acesta a venit la Beijing de la Macao în urmă cu câteva zile şi a fost plasat sub protecţie chineză.

Nu pare să existe nimic sigur în legătură cu participarea lui Kim Jong-Nam la funeraliile tatălui său, programate miercuri în capitala Coreei de Nord.

Kim Jong-Nam, în vârstă de 40 de ani, are o vilă la Macao, alta la Beijing şi o altă locuinţă la Bangkok, călătorind foarte mult în Rusia şi în Europa.

La jumătatea anilor 1990, el era prezentat favorit la succedarea tatălui său la conducerea Coreei de Nord.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici