Forţele Aeriene ruse vor primi peste 200 de avioane şi elicoptere noi în 2015

Forţele Aeriene ruse vor primi peste 200 de avioane şi elicoptere militare noi în cursul anului 2015, anunţă ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, citat de site-ul agenţiei TASS.

562 afișări
Imaginea articolului Forţele Aeriene ruse vor primi peste 200 de avioane şi elicoptere noi în 2015

Forţele Aeriene ruse vor primi peste 200 de avioane şi elicoptere noi în 2015 (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

În cursul anului 2015, Forţele Aeriene vor primi 126 de avioane şi 88 de elicoptere noi", a declarat Şoigu.

"Modernizarea Forţelor Aeriene este una dintre priorităţile anului 2015", a subliniat Şoigu.

"Cota armamentului modern va fi de 33 la sută, iar 67 la sută trebuie să fie în stare foarte bună", a adăugat Şoigu, precizând că o nouă generaţie de avioane de vânătoare Suhoi-35S multirol va intra în uz în cursul anului 2015. "În momentul de faţă, sunt efectuate ultimele teste cu avionul Suhoi-35S", a explicat ministrul rus al Apărării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici