FOTO Unul dintre cele mai mari muzee de motociclete din lume a fost distrus de flăcări

  • Muzeul de motociclete din Triol, Austria a ars în întregime pe 18 ianuarie 2020
  • Peste 230 de motociclete de colecţie au fost mistuite de flăcări
  • 60 de pompieri s-au luptat să stingă flăcările care ameninţau să se extindă la un restaurant din apropiere
1630 afișări
Imaginea articolului FOTO Unul dintre cele mai mari muzee de motociclete din lume a fost distrus de flăcări

Veste tristă pentru fanii motociclismului. Muzeul de motociclete de top din Triol, Austria a fost mistuit de flăcări. Muzeul a fost fondat în 2016 de fraţii gemeni Alban şi Attila Scheiber ca o modalitate de a-şi prezenta colecţia de fier clasic.

Muzeul găzduia aproximativ 230 de motociclete clasice, în mare parte europene, împreună cu o colecţie mai mică de maşini de epocă, inclusiv Porsche şi Ferrari. Bicicletele americane de epocă de la Harley-Davidson şi chiar o Flying Merkel au făcut, de asemenea, parte din colecţia lor.

Muzeul era construit din lemn, iar flăcările s-au răspândit cu repeziciune. 60 de pompieri s-au luptat să împiedice focul să nu cuprindă un restaurant şi alte cabane din apropiere. Momentan nu se ştie de la ce a pornit incendiul. Autorităţile fac cercetări să afle cu exactitate cum s-a produs dezastrul. Cert este că pagubele sunt însemnate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici