Fotografii cu preşedintele Iranului într-o drumeţie montană, publicate pe site-ul personal al acestuia - FOTO

Site-ul personal al preşedintelui iranian Hassan Rohani (Rouhani.ir) a publicat fotografii ale acestuia din urmă în haine civile, în timpul unei drumeţii montane, în nordul Teheranului.

983 afișări
Imaginea articolului Fotografii cu preşedintele Iranului într-o drumeţie montană, publicate pe site-ul personal al acestuia - FOTO

Fotografii cu preşedintele Iranului într-o drumeţie montană, publicate pe site-ul personal al acestuia - FOTO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rohani, un cleric care de obicei poartă turban, este îmbrăcat în haine de munte cu o şapcă pe cap, înconjurat de gărzi de corp, în timp ce se plimbă, discutând sau râzând cu oameni obişnuiţi.

Site-ul afirmă că "preşedintele Rohani obişnuieşte să meargă la munte o dată sau de două ori pe săptămână".

Rohani nu este singurul lider iranian care urcă pe munte.

Ghidul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, este el însuşi un obişnuit al unor astfel de drumeţii. Presa iraniană a publicat fotografii cu el în acest mediu.

În timpul acestor plimbări, el nu ezită să le dea sfaturi tinerilor, care se află în număr mare la sfârşit de săptămână pe cărările montane din nordul capitalei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici