Google News, blocat în Rusia

Google News ar fi fost blocat de autoritatea de reglementare a comunicaţiilor din Rusia, anunţă Sky News.

503 afișări
Imaginea articolului Google News, blocat în Rusia

Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor din Rusia ar fi blocat Google News în întreaga ţară, potrivit agenţiei de presă Interfax.

Acest lucru vine după ce Google a anunţat că va pune pe pauză toate reclamele al căror conţinut exploatează, desfiinţează sau aprobă conflictul dintre Rusia şi Ucraina.

Măsura apare după ce mai multe platforme importante de socializare au anunţat noi restricţii de conţinut în legătură cu conflictul, inclusiv blocarea organelor media de stat ruseşti RT şi Sputnik în Uniunea Europeană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici