INCIDENT în centrul Londrei: Un bărbat a fost reţinut de Scotland Yard, în apropiere de Parlamentul britanic - FOTO, VIDEO

Un bărbat a fost reţinut de forţele de ordine, pentru un presupus atac cu caracter terorist, în apropiere Parlamentul britanic. Potrivit martorilor, individul avea în rucsac mai multe cuţite. Nicio persoană nu a fost rănită, informează Scotland Yard, care anunţă că nu există nicio altă ameninţare imediată.

2142 afișări
Imaginea articolului INCIDENT în centrul Londrei: Un bărbat a fost reţinut de Scotland Yard, în apropiere de Parlamentul britanic - FOTO, VIDEO

INCIDENT în centrul Londrei: Un bărbat a fost reţinut de Scotland Yard, în apropiere de reşedinţa premierului britanic

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, a fost arestat în Whitehall, la intersecţia dintre Str. Parlamentului şi Piaţa Parlamentului, pentru suspiciunea de a se afla în posesia unei arme ofensive. El este reţinut, conform Legii terorismului, şi se află în custodie la o secţie de poliţie sudul Londrei, transmite Scotland Yard

Ofiţerii de la Comandamentul de combatere a terorismului continuă ancheta şi, după ce suspectul a fost reţinut, au anunţat că nu există nici o ameninţare imediată.

Anterior, poliţia a închis traficul spre Parlamentul Britanic şi de reşedinţa premierului Theresa May. Potrivit unui martor, în zona incidentului au fost găsite două cuţite. Scotland Yard nu a oferit însă detalii suplimentare.

 

 

Incidentul de astăzi vine doar la o lună distanţă după atacul terorist de la Westminster în urma căruia cinci persoane, inclusiv atacatorul, şi-au pierdut viaţa.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici