Insurgenţii din "Republica Doneţk" au propriile posturi de radio şi de televiziune. Redacţiile, dotate cu gratii, echipamente militare şi măşti de gaze - FOTO

Insurgenţii proruşi din autoproclamata "Republică Doneţk" au propriile posturi de radio şi de televiziune, unde difuzează emisiuni cu caracter propagandistic.

432 afișări
Imaginea articolului Insurgenţii din "Republica Doneţk" au propriile posturi de radio şi de televiziune. Redacţiile, dotate cu gratii, echipamente militare şi măşti de gaze - FOTO

Insurgenţii din "Republica Doneţk" au propriile posturi de radio şi de televiziune. Redacţiile, dotate cu gratii, echipamente militare şi măşti de gaze - FOTO (Imagine: Daniel Mihailescu/ Mediafax Foto)

Postul Radio Republica este considerat de separatişti singura instituţie media "oficială" a "Republicii Populare Doneţk", proclamată de insurgenţi în estul Ucrainei.

În afară de Radio Republica, rebelii au şi un post de televiziune pentru promovarea ideilor separatiste proruse.

Emisiunile difuzate au caracter propagandistic, existând inclusiv apeluri pentru recrutarea combatanţilor şi pentru donarea de sânge.

Cele două posturi emit din sediul Administraţiei regionale din Doneţk, ocupat de insurgenţi de la începutul lunii aprilie.

Redacţiile celor două posturi se aseamănă foarte mult cu unităţile militare, uşile având gratii care să reziste la atacuri, iar în interior existând provizii, echipamente militare şi măşti de gaze.

"Inamicul este la porţile noastre, nu este un mesaj de propagandă, aceasta este crunta realitate. Luaţi armele şi apăraţi teritoriul, mâine va fi prea târziu", este unul dintre mesajele difuzate de Radio Republica.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici