Italia anunţă un nou bilanţ al numărului de persoane infectate cu coronavirus. Există un singur caz de vindecare

  • Bilanţul cazurilor de infectare cu coronavirus în Italia a ajuns miercuri la 357 de îmbolnăviri, dintre care patru sunt copii
  • Până în prezent Italia anunţat 11 decese cauzate de COVID-19
  • O singură persoană din italia s-a vindecat.
5285 afișări
Imaginea articolului Italia anunţă un nou bilanţ al numărului de persoane infectate cu coronavirus. Există un singur caz de vindecare

Italia anunţă un nou bilanţ al numărului de persoane infectate cu coronavirus. Există un singur caz de vindecare

Bilanţul cazurilor de infectare cu coronavirus în Italia a ajuns miercuri la 357 de îmbolnăviri, dintre care patru sunt copii, 11 morţi şi o persoană s-a vindecat, scrie La Repubblica.

Cele mai multe cazuri confirmate sunt în Lombardia, unde numărul lor a ajuns la 259, Veneto cu 59 de cazuri, Emilia Romagna, 26, urmate de Piemont, Lazio Sicilia, cu câte trei, Liguria şi Toscana, căte două şi Alto Adige, un caz.

Majoritatea oamenilor infectaţi cu Covid-19 provin din nordul ţării. Italia continuă să fie ţara cu cea mai mare epidemie de coronavirus din Europa.

În regiunea Lombardia trăiesc 176.582 de români, iar în regiunea Veneto aproximativ 120.000.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici