Joseph Biden se declară optimist privind relansarea economică a Statelor Unite

  • Joseph Biden este optimist privind perspectivele economice ale SUA
  • Preşedintele-ales: "Se pare că acum ne îndreptăm spre ieşirea dintr-un colţ întunecat"
  • Joe Biden vrea noi măsuri de stimulare economică şi de îmbunătăţire a situaţiei sociale
258 afișări
Imaginea articolului Joseph Biden se declară optimist privind relansarea economică a Statelor Unite

Joseph Biden se declară optimist privind relansarea economică a Statelor Unite

Preşedintele-ales al SUA, Joseph Biden, s-a declarat optimist luni, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanţi ai sindicatelor şi mediilor de afaceri, în legătură cu perspectivele relansării economice post-pandemie.

"Pentru a remarca ceea ce este evident, se pare că acum ne îndreptăm spre ieşirea dintr-un colţ întunecat. Nu vreau să exprim un optimism fals, dar cred că putem face acest lucru", a declarat Joseph Biden, potrivit agenţiei Associated Press şi cotidianului The New York Times, după o întrevedere cu reprezentanţi ai sindicatelor şi ai asociaţiilor mediilor de afaceri.

"Am fost de acord cu toţii asupra obiectivelor comune, doar că avem perspective uşor diferite", a explicat preşedintele-ales al SUA.

Joseph Biden a promis în campania electorală că va aloca mii de miliarde de dolari pentru stimularea activităţilor economice, extinderea serviciilor de asistenţă medicală şi contracararea efectelor schimbărilor climatice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici