Kadhafi este într-o stare de sănătate excelentă şi organizează apărarea Libiei

Muammar Kadhafi este "într-o stare de sănătate excelentă" şi "organizează apărarea" Libiei, a declarat purtătorul său de cuvânt, Moussa Ibrahim, citat luni de postul de televiziune Arrai, cu sediul la Damasc.

619 afișări
Imaginea articolului Kadhafi este într-o stare de sănătate excelentă şi organizează apărarea Libiei

Muammar Kadhafi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem încă puternici", a dat asigurări purtătorul de cuvânt, care a afirmat, fără a-i numi, că fiii liderului libian înlăturat de la putere "îşi vor asuma rolul în apărare şi sacrificiul" pentru ţara lor.

Colonelul Kadhafi "este într-o stare de sănătate excelentă şi planifică şi organizează apărarea", a declarat Moussa Ibrahim, care a promis că va continua "lupta până la moarte sau la victorie".

Loial fostului lider libian, Moussa Ibrahim s-ar afla, potrivit noilor autorităţi libiene, în Bani Walid, oraş încercuit de forţele rebele anti-Kadhafi.

"Triburile demne" ale ţării continuă să apere fosta putere şi vor recuceri oraşele ocupate de insurgenţi, a subliniat el.

Purtătorul de cuvânt a acuzat "agenţii NATO" care au înlăturat regimul de la putere că au comis "infracţiuni, în special violuri, omoruri şi jafuri".

"Noi luptăm şi rezistăm pentru Libia şi pentru toţi arabii", a conchis acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici