Kamala Harris a fost comparată de o consilieră a lui Trump cu Marge Simpson. Celebrul personaj de film i-a răspuns

Jenna Ellis, consiliera lui Donald Trump, a atacat-o pe Kamala Harris, aleasa lui Joe Biden pentru a-i fi parteneră în cursa electorală, comparându-i vocea cu cea a lui Marge Simpson.

911 afișări
Imaginea articolului Kamala Harris a fost comparată de o consilieră a lui Trump cu Marge Simpson. Celebrul personaj de film i-a răspuns

Kamala Harris a fost comparată de o consilieră a lui Trump cu Marge Simpson. Celebrul personaj de film i-a răspuns

„Kamala are vocea lui Marge Simpson”. Acest tweet al lui Jenna Ellis, consilierul lui Donald Trump este cel care a provocat controverse, pentru ca a comparat vocea lui Kamala Harris, cu cea al celebrului personaj al The Simpsons.

Marge Simpson, printr-un videoclip postat pe Twitter-ul oficial al serialului, i-a răspuns vineri consilierei preşedintelui.

"Mă simt puţin dispreţuită. Nu sunt obişnuita să fiu în politică, dar consilierul prezidenţial Jenna Ellis a spus despre Kamala Harris că are aceeaşi voce ca mine. Lisa (n.r. fiica lui Marge din serial) spune că «nu este un compliment»”, a fost mesajul personajului de desene animate.

Marge Simpson a adăugat, de asemenea, că in calitate de „casnică obişnuită care locuieşte în suburbii, mă simt puţin dispreţuită”. „Îi învăţ pe copiii mei să nu insulte oamenii, Jenna”, a conchis ea.

Nu este prima dată când personajele din The Simpsons s-au distrat pe seama lui Donald Trump.

În 2000, serialul a prezis chiar într-un episod că milionarul va deveni preşedinte al Statelor Unite.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici