Kim Jong-un a vizitat Ambasada Chinei din Phenian

Kim Jong-un, liderul regimului nord-coreean, a efectuat o vizită la Ambasada Chinei din Phenian pentru a transmite condoleanţe în urma accidentului rutier produs în Coreea de Nord în urma căruia au murit 32 de turişti chinezi, a relatat, marţi, presa de la Phenian citată de site-ul agenţiei Reuters.

2026 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un a vizitat Ambasada Chinei din Phenian

Kim Jong-un a vizitat Ambasada Chinei din Phenian

Cel puţin 32 de turişti chinezi şi patru nord-coreeni au decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în Coreea de Nord. Alţi doi cetăţeni chinezi au fost grav răniţi şi sunt în stare critică.

Potrivit presei nord-coreene, Kim Jong-un a vizitat şi spitalul în care au fost transportate persoanele rănite pentru a se asigura că ”primesc cel mai bun tratament”.

Într-un mesaj postat luni dimineaţa pe Twitter, televiziunea de stat din China informa că autocarul ar fi căzut de pe un pod, în urma incidentului decedând 32 de persoane.

Coreea de Nord este o destinaţie turistică populară pentru chinezi, în special pentru locuitorii din nord-estul Chinei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici