Mesajul EMOŢIONANT de pe biletul de adio, lăsat de fostul preşedinte al statului Peru înainte să se sinucidă. Fiica sa l-a citit la înmormântare: ”Fie ca Dumnezeu să-i protejeze pe cei buni la inimă”

Mii de oameni au participat la înmormântarea fostului preşedinte peruan Alan Garcia, care s-a împuşcat în cap în momentul în care autorităţile au venit să-l aresteze pentru o presupusă mită luată de la o companie braziliană. Înainte de a fi coborât în mormânt sicriul, fiica lui Alan Garcia a citit biletul de adio lăsat de acesta.

2002 afișări
Imaginea articolului Mesajul EMOŢIONANT de pe biletul de adio, lăsat de fostul preşedinte al statului Peru înainte să se sinucidă. Fiica sa l-a citit la înmormântare: ”Fie ca Dumnezeu să-i protejeze pe cei buni la inimă”

Mesajul EMOŢIONANT de pe biletul de adio, lăsat de fostul preşedinte al Peru înainte să se sinucidă. Fiica sa l-a citit la înmormântare: ”Fie ca Dumnezeu să-i protejeze pe cei buni la inimă”

Chiar dacă vestea morţii fostului preşedinte peruan a fost surprinzătoare pentru întreaga lume, Alan Garcia şi-a pregătit sinuciderea din timp, lăsând un bilet de adio pentru familia sa, arată BBC.

Biletul emoţionat a fost citit cu voce tare de fiica lui în timpul înmormântării.

”Am văzut alţi oameni care erau plimbaţi în public cu cătuşile puse, dar Alan Garcia nu o să fie supus acestui circ şi lucru nedrept”, a citit fata lui Alan Garcia de pe foaie.

În continuare, el le-a dedică câteva rânduri copiilor lui şi foştilor colegi, dar şi adversarilor, fără a preciza care sunt aceştia.

”Pentru acest motiv, le las copiilor mei demnitatea deciziilor mele, iar colegilor mei un semn de mândrie. Cadavrul meu va fi un semn de dispreţ pentru adversarii mei, pentru că deja mi-am îndeplinit misiunea pe care mi-am pus-o în gând”, a mai scris fostul politician.

”Fie ca Dumnezeu, la care merg acum cu demnitate, să-i protejeze pe cei buni la inimă şi pe cei umili”, a notat Alan Garica în biletul său de adio.

Alan Garcia, fostul preşedinte al statului Peru, s-a sinucis cu un pistol, miercuri, împuşcându-se în cap, miercuri, în locuinţa sa din Lima, în momentul în care trebuia să fie arestat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici