Mineri prinşi în subteran, în China, într-o mină de aur. Ar trebui să aştepte cel puţin 15 zile înainte de a fi salvaţi

  • Muncitorii prinşi într-o mină de aur din China începând cu 10 ianuarie ar putea fi nevoiţi să aştepte încă 15 zile
  • vSalvatorii au forat noi puţuri joi pentru a ajunge la 10 dintre bărbaţii din partea de mijloc a minei, la mai mult de 600 de metri de intrare.
239 afișări
Imaginea articolului Mineri prinşi în subteran, în China, într-o mină de aur. Ar trebui să aştepte cel puţin 15 zile înainte  de a fi salvaţi

Muncitorii prinşi într-o mină de aur din China începând cu 10 ianuarie ar putea fi nevoiţi să aştepte încă 15 zile înainte de a putea fi fi salvaţi din cauza unui blocaj pe ruta de evacuare, au declarat joi oficialii.

 22 de muncitori au fost prinşi în subteran după o explozie la mina Hushan din Qixia, o regiune majoră producătoare de aur din provincia Shandong de pe coasta de nord-est.

Se confirmă că unul a murit, în timp ce 11 sunt în viaţă. Restul de 10 lipsesc.

Salvatorii au forat noi puţuri joi pentru a ajunge la 10 dintre bărbaţii din partea de mijloc a minei, la mai mult de 600 de metri de intrare.

Minerilor li s-au trimis alimente şi echipamente medicale. Un alt supravieţuitor a fost găsit într-o altă secţiune.

Cu toate acestea, cel puţin alte 15 zile ar putea fi necesare pentru a elimina obstacolele, a declarat Gong Haitao, şeful adjunct al departamentului de presă al Yantai, la o conferinţă de presă la sediul operaţiunii de salvare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici