MITING DE AMPLOARE la Roma: Zeci de mii de oameni au cerut crearea de locuri de muncă - FOTO

Zeci de mii de oameni au participat, sâmbătă, în centrul Romei, la un miting de amploare în favoarea creării de locuri de muncă şi echităţii fiscale, la apelul principalelor trei centrale sindicale.

384 afișări
Imaginea articolului MITING DE AMPLOARE la Roma: Zeci de mii de oameni au cerut crearea de locuri de muncă - FOTO

MITING DE AMPLOARE la ROMA: Zeci de mii de oameni au cerut crearea de locuri de muncă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am ieşit astăzi pe străzi pentru că Italia are nevoie de soluţii rapide pentru ieşirea din criză. Iar prima soluţie este o reformă fiscală în favoarea angajaţilor şi pensionarilor", a declarat Susanna Camusso, liderul sindicatului CGIL (de stânga).

"Sindicatele sunt profund convinse să, în lipsa unei soluţii, pierdem timpul şi criza se agravează", a adăugat Camusso.

"Ne-am săturat de cuvinte frumoase", a spus, la rândul său, Luigi Angeletti, liderul sindicatului UIL.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici