Modelul polonez. Bătrânii de peste 70 de ani rămân acasă iar mâncarea le este adusă de voluntari

  • Polonezii au preferat să le recomande bătrânilor de peste 70 de ani să rămână acasă
  • Mâncarea le este adusă de către voluntari
  • În Europa cazurile noi au ajuns la valoarea de 100.000 pe zi
5118 afișări
Imaginea articolului Modelul polonez. Bătrânii de peste 70 de ani rămân acasă iar mâncarea le este adusă de voluntari

Modelul polonez. Bătrânii de peste 70 de ani rămân acasă iar mâncarea le este adusă de voluntari

Polonia le spune bătrânilor de peste 70 de ani să rămână acasă şi recrutează  rezerviştii militari pentru a ajuta la livrarea de alimente la casele lor, în timp ce ţara încearcă să evite blocarea la scară largă din cauza coronavirusului, al doilea val continuând să crească rapid în toată Europa.

Premierul polonez Mateusz Morawiecki a declarat întreaga ţară „zonă roşie” astăzi după ce infecţiile totale s-au dublat în două săptămâni, în timp ce decesele au atins un record de 168 joi.

Se întâmplă în momentul în care cazurile zilnice de coronavirus din Europa au trecut 200.000 într-o zi pentru prima dată după dublarea în doar 10 zile, multe ţări stabilind recorduri. Guvernele europene sunt împărţite între combaterea virusului şi menţinerea vie a economiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici