Napoleon Bonaparte va invada cinematografele pe 22 noiembrie

Joaquin Phoenix va interpreta rolul lui Napoleon Bonaparte într-un film regizat de Ridley Scott

4867 afișări
Imaginea articolului Napoleon Bonaparte va invada cinematografele pe 22 noiembrie

Actorul Joaquin Phoenix, cunoscut pentru rolurile sale din filmele Gladiator şi Joker, va juca într-un film despre viaţa şi ascensiunea lui Napoleon Bonaparte, cel mai faimos general din istoria Franţei. 

Filmul se numeşte Napoleon şi este regizat şi produs de Ridley Scott, care a colaborat cu Phoenix în Gladiator.

Scenariul este scris de David Scarpa, care a lucrat cu Scott la filmul All the Money in the World.

Filmul va prezenta originea şi cariera lui Napoleon prin prisma relaţiei sale pasionale şi volatile cu soţia sa, Josephine, singura sa dragoste adevărată.

Producţia a început în februarie 2022.

Filmul va include şase bătălii mari ale lui Napoleon, de la  Toulon şi Marengo la Austerlitz şi Waterloo.  

Phoenix va fi însoţit de Vanessa Kirby în rolul Josephinei, Tahar Rahim în rolul lui Paul Barras, Ben Miles în rolul lui Caulaincourt şi Ludivine Sagnier în rolul Theresei Cabarrus.

Filmul este programat să fie lansat în cinematografe de Sony Pictures Releasing pe 22 noiembrie 2023, înainte de a fi disponibil pe platforma de streaming Apple TV+ la o dată ulterioară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici