NATO face angajări. Vezi ce salariu oferă pentru un post de chelner

NATO caută un barman/chelner/ajutor de bucătar pentru reţeaua de restaurante şi cafenele de la Bruxelles, persoana ideală pentru acest post - remunerat cu un salariu de bază de 2.974 de euro - trebuind să cunoască engleză şi franceză şi să aibă peste cinci ani de experienţă.

4918 afișări
Imaginea articolului NATO face angajări. Vezi ce salariu oferă pentru un post de chelner

NATO face angajări. Vezi ce salariu oferă pentru un post de chelner (Imagine: Shutterstock)

NATO face angajări, iar printre posturile pe care le scoate la concurs figurează şi unul de ajutor de bucătar/barman/chelner, potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei. Potrivit anunţului, persoana căutată trebuie să fie în primul rând cetăţean al unuia dintre statele membre ale Alianţei, să ştie să servească cu "tact, discreţie şi diplomaţie".

Este căutată, potrivit anunţului NATO, o persoană prezentabilă, care să ştie să lucreze cu clienţii. Condiţii esenţiale pentru cei care doresc să se înscrie sunt deţinerea unei diplome recunoscute în domeniul catering-ului, minimum cinci ani de experienţă în bartending şi lucrul cu clienţii, "preferabil într-un mediu internaţional, care să aibă legătură cu sportul".

De asemenea, persoana ideală pentru acest post trebuie să fie dispusă să lucreze în ture, serile, în week-end-uri şi de sărbători. Candidatul trebuie de asemenea să cunoască limbile engleză şi franceză, să fie o persoană flexibilă, cu iniţiativă, cu autocontrol şi cu spirit de echipă.

Persoana aleasă va lucra la restaurantul din incinta sediului Alianţei, de la Bruxelles, la sălile de banchet sau la Bowling Bar - locaţii aflate în incinta cartierului general al NATO din capitala belgiană. Acolo sunt deserviţi cei 4.000 de membri ai staff-ului NATO, cărora li se adaugă membrii de familie ai acestora sau vizitatori.

Cel care va obţine postul va beneficia de un contract pe o durată de 3 ani care se poate prelungi, ulterior, pe durată nedeterminată. Cei care doresc să aplice trebuie să completeze un formular care poate fi accesat pe site-ul NATO, la adresa (www.nato.int/structur/recruit/how-to-apply.html). Candidaturile se pot depune până la 16 august.

Anunţul nu precizează salariul pe care îl va obţine viitorul barman sau chelner de la NATO, însă menţionează că postul este unul din categoria C5, conform structurii funcţiilor NATO. Pentru un post de nivel C5 salariul de bază este de 2.974 de euro, sumă la care se adaugă diverse sporuri în funcţie de specificul fiecărui post.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici