Nigel Farage părăseşte postul radio LBC „cu efect imediat” după ce i-a comparat pe protestatarii Black Lives Matter cu talibanii

  • Nigel Farage părăseşte LBC Radio „cu efect imediat"
  • Un purtător de cuvânt al radio-ului a declarat că plecarea sa a venit înaintea reînnoirii programate a contractului
  • Mai multe surse au declarat pentru Business Insider că plecarea sa este o urmare a comentariilor pe care le-a făcut săptămâna acesta despre protestatarii Black Lives Matters.
  • Farage a comparat protestatarii BLM care au doborat o statuie a unui comerciant de sclavi cu talibanii
904 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage părăseşte postul radio LBC  „cu efect imediat” după ce i-a comparat pe protestatarii Black Lives Matter cu talibanii

Nigel Farage a plecat de la postul de radio LBC unde avea o emisiune. Informaţia a fost confirmată de post joi şi a fost cauzată conform mai multor surse de comentariile pe care le-a făcut săptămâna acesta despre protestatarii Black Lives Matter.

Microfonul liderului Partidului Brexit a fost tăiat într-o emisiune după ce el a comparat acţiunile protestatarilor Black Lives Matter ce au doborât o statuie a comerciantului de sclavi britanici Edward Colston cu cele ale talibani.

Postul de radio LBC a postat un mesaj scurt fără a face referire la motivul plecării.

Mulţumim lui Nigel pentru contribuţia enormă pe care a adus-o LBC şi îi dorim bine."

Totuşi mai multe susrse au precizat pentru Business Insider că motivul a fost în mod cert conflictul cu mai mulţi colegi după delcaraţiile sale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici