Noi detalii incendiare în divorţul celui mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon, către amantă: „Vreau să te miros. Vreau să te absorb.”

Jeff Bezos i-a trimis poze erotice şi mesaje senzuale amantei măritate. Cuplul se întâlnea în hoteluri, avioane private şi în casele lor personale.

8093 afișări
Imaginea articolului Noi detalii incendiare în divorţul celui mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon, către amantă: „Vreau să te miros. Vreau să te absorb.”

Cel mai bogat om din lume şi amanta lui, a căror relaţie a fost dezvăluită de ziarul tabloid National Enquirer zilele trecute, s-au cazat în acelaşi hoteluri în localităţi precum Boston la câteva ore după ce familia lui Bezos please din oraş.

Ziarul, care a urmărit cuplul timp de patru luni după ce le-a prins pe Sanches şi sora ei coborând din avionul privat al lui Bezos în octombrie, susţine că la un moment dat soţia lui Bezos a aflat de aventură când s-a uitat la itinerariul zborurilor şi a vâzut numele lui Sanches pe lista de pasageri.

Conform surselor ziarului, Bezos este îndrăgosit lulea de Sanches şi i-a spus, într-un limbaj mai puţin explicit decât mesajele provocatoare anterioare că „nu trebuie să ne facem griji dacă se deschide paraşuta, pentru că o vom folosi amândoi.”

„Împărţim aceeaşi paraşută şi vom ateriza în siguranţă. Ne-am ales unul pe altul.”

Pe lângă faptul că se întâlneau în secret în casele lor private, Bezos a rezervat un apartament privat în Hotelul Beverly Hills, unde cei doi au petrecut o noapte la numai câţiva metri distanţă de vila matrimonială a lui Bezos.

Ziarul Enquier susţine că Bezos şi-a anunţat divorţul miercuri dimineaţă pentru că ştia că aventura sa cu Sanchez va fi publicată în presă în aceeaşi zi.

Ziarul mai spune că miliardalul a încercat cu disperare să oprească povestea înainte ca aceasta să fie făcută publică şi chiar a întrebat un prieten dacă „se pot cumpăra drepturile asupra articolului”.

În unul dintre mesaje, Bezos îi spunea amantei în vârstă de 49 de ani: „Te iubesc, fato! O să îţi arăt asta cu trupul meu, şi cu buzele şi cu ochii, foarte curând.”

Alt mesaj spune, conform ziarului: „Vreau să te miros, vreau să te absorb. Vreau să te ţin strâns la piept… vreau să îţi sărut buzele… te iubesc. Sunt atât de îndrăgostit de tine.”

Alte mesaje sunt şi mai provocatoare, inclusive unul unde Bezos îi spune: „îmi este dor de tine. Vreau să te sărut chiar acum şi să te adorm cu blândeţe.”

„Şi poate mâine dimineaţă să te trezesc şi să nu mai fiu aşa blând cu tine.”

Sanches l-a cunoscut pe Bezos prin soţul ei.

În ultimii ani, cele două cupluri au devenit apropiate şi au fost fotografiate împreună la mai multe evenimente cu fast de la Hollywood. La una dintre petreceri, gala premiilor Oscar, Bezos i-ar fi făcut propuneri indecente lui Sanchez chiar pe la spatele soţului ei.

Potrivit surselor ziarului Enquirer, Bezos i-ar fi şoptit la ureche „nu te poţi lupta cu chimia.”

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici