Noua tulpină de SARS-CoV-2 se răspândeşte. Aceasta a fost detectată în Canada. Câte cazuri sunt

  • Noua variantă de SARS-CoV-2 a fost detectată şi în Canada.
  • Două persoane ar fi infectate cu noua tulpină.
  • Anunţul a fost făcut de către autorităţile din Sănătate din Ontario.
2011 afișări
Imaginea articolului Noua tulpină de SARS-CoV-2 se răspândeşte. Aceasta a fost detectată în Canada. Câte cazuri sunt

Noua tulpină de SARS-CoV-2 se răspândeşte. Aceasta a fost detectată în Canada. Câte cazuri sunt

Noua variantă a virusului a ajuns şi în Canada. Două persoane au fost plasate în izolare, transmit autorităţile canadiene.
 
„Sunt două persoane care formează un cuplu. din Durham, care nu au antecedente de călătorie, expunere (la virus) sau contacte cu risc ridicat”, a precizat într-un comunicat ministerul sănătăţii din Ontario.
 
Sâmbătă, Ontario a reintrodus măsura carantinei pentru o perioadă de mai multe săptămâni din cauza creşterii alarmante a număului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.
 
Noua variantă a virusului SARS-CoV-2 prezentă în Marea Britanie a ajuns şi într-o altă ţară din UE, ulterior cazurilor identificate în Franţa.
Şi Japonia se confruntă cu cazuri noi de COVID-19, de care este răspunzătoare noua tulpină a virusului. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici