Tokyo se confruntă cu record de cazuri noi COVID-19. Noua tulpină a virusului SARS-Cov-2 a ajuns şi în Ţara Soarelui Răsare

  • Tokyo a raportat sâmbătă o creştere record a numărului de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2
  • Noile cazuri includ o tulpină nouă a virusului
  • Autorităţile locale cer oamenilor să stea în case
2579 afișări
Imaginea articolului Tokyo se confruntă cu record de cazuri noi COVID-19. Noua tulpină a virusului SARS-Cov-2 a ajuns şi în Ţara Soarelui Răsare

Capitala Japoniei se confruntă cu record de cazuri noi COVID-19. Infectarea cu noua tulpină a virusului SARS-Cov-2

Autorităţile transmit că sâmbătă, 26 decembrie, au fost înregistrate 949 cazuri noi de COVID-19 în Tokyo, conform Reuters.
 
În această perioadă, oamenii tind să plece din capitală spre oraşele din provincii, la rude. 
 
Pacienţii în stare gravă sunt 81, număr neschimbat de vineri. 
 
Vineri, autorităţile japoneze au raportat primele cazuri de infectare cu noua tulpină a virusului la călătorii care au ajuns în ţară din Marea Britanie. 
 
Prin urmare, guvernul transmite populaţiei să evite călătoriile nenecesare şi să facă sărbătorile de Anul Nou acasă. 
 
Franţa a identificat primul caz de persoană infectată cu noua tulpină de coronavirus din Marea Britanie. Ministerul francez al sănătăţii a declarat că persoana respectivă era un francez în oraşul Tours, care sosise din Londra pe 19 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici