Noul erou al Americii: Vecinul celor trei femei răpite a devenit favoritul americanilor - VIDEO

Charles Ramsey, vecinul care le-a eliberat pe cele trei tinere răpite la Cleveland (Ohio, nord), a devenit marţi, cu accentul său plin de umor şi fraze-şoc, favoritul presei şi navigatorilor pe Internet americani.

4634 afișări
Imaginea articolului Noul erou al Americii: Vecinul celor trei femei răpite a devenit favoritul americanilor - VIDEO

Noul erou al Americii: Vecinul celor trei femei răpite a devenit favoritul americanilor

Charles Ramsey este "noul erou al Americii", rezumă site-ul de ştiri TheDC.com, în timp ce înregistrări video cu el, în care îşi povesteşte isprava, au fost văzute de sute de mii de ori pe YouTube şi distribuite pe Twitter sau pe Yahoo.

Bărbatul de culoare, în vârstă de aproximativ 40 de ani, locuieşte chiar lângă casa în care au fost sechestrate cele trei tinere şi, răspunzând la solicitarea uneia dintre ele, a reuşit să le elibereze.

Rostind cu forţă "bro!", pentru "brother" (fratele meu), şi invective tipic americane, bărbatul cu păr lung, dinţi stricaţi şi tricou alb pătat, a povestit cum a "auzit un strigăt atunci când mânca de la McDonalds".

Făcând referire la această multinaţională, pe care a repetat-o în nenumărate rânduri, el a primit o postare pe Twitter din partea companiei. "Salutând curajul victimelor. Hai Charles!", anunţă mesajul, fiind urmat de un misterios "vă vom contacta".

"Iată-mă, prin urmare, în faţa uşii, cu Big Mac-ul meu pe jumătate mâncat. Încerc să deschid uşa, dar nu pot, deoarece ca şi cum ar fi blocat uşa, pentru a face o cameră de tortură. Am început să dau lovituri de picior în josul uşii şi ea a ieşit târându-se, cu copilul ei", a povestit el pentru CNN.

Câteva dintre frazele sale, spuse presei sau poliţiei, erau postate pe Twitter în continuu, precum cea auzită pe postul de televiziune WEWS. "Am ştiut că ceva s-a întâmplat când o frumoasă micuţă albă s-a precipitat în braţele unei persoane de culoare. Ori este miloagă, ori are probleme".

În timp solicită poliţia şi aceasta îl întreabă dacă tânăra "are nevoie de o ambulanţă sau altceva", el răspunde că "ea a fost răpită! Ea are nevoie de orice, pune-te în pielea sa!"

Frazele sale au fost chiar remixate în stil rap.

Restaurantul Hodge's, unde este angajat, a postat un mesaj de felicitare pe pagina sa de Facebook. "Noi suntem foarte mândri de angajatul nostru... Este un adevărat erou din Cleveland", anunţă mesajul, comentat de către un internaut care sugerează că "el merită o creştere!".

Mai multe conturi de Facebook au fost create în onoarea sa, între care "Charles Ramsey preşedinte" sau "Le McDo' gratuit pe viaţă pentru Charles Ramsey".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici