O actriţă italiană afirmă că are o relaţie lesbiană cu logodnica lui Silvio Berlusconi

Actriţa italiană Michelle Bonev afirmă că are o relaţie lesbiană cu Francesca Pascale, logodnica fostului premier italian Silvio Berlusconi, explicând că între tânăra de 28 de ani şi celebrul politician italian este doar o relaţie de imagine, "o farsă", scrie ziarul Corriere della Sera.

326 afișări
Imaginea articolului O actriţă italiană afirmă că are o relaţie lesbiană cu logodnica lui Silvio Berlusconi

Francesca Pascale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Francesca Pascale este lesbiană, iar eu am fost pentru ea mai mult decât o simplă prietenă...", afirmă, pe propriul blog, actriţa şi producătoarea de origine bulgară Michelle Bonev.

"Silvio Berlusconi a decis să facă publică logodna cu Francesca Pascale doar pentru a continua să se distreze cu ea şi cu «prietenele» ei şi pentru a nu fi judecat negativ de societate", continuă Michelle Bonev, în vârstă de 42 de ani, într-un material publicat pe blog sub titlul "Adevărul ne va face liberi".

Francesca Pascale, logodnica în vârstă de 28 de ani a lui Silvio Berlusconi, care are 77 de ani, a anunţat imediat că va intenta o acţiune judiciară împotriva actriţei Michelle Bonev.

"În legătură cu declaraţiile apărute pe blogul lui Michelle Bonev, doamna Francesca Pascale va recurge la toate modalităţile juridice pentru demonstrarea lipsei de fundament şi a caracterului calomnios al acestora", a declarat Paola Rubini, avocata logodnicei lui Berlusconi.

În urmă cu două zile, Francesca Pascale afirma, într-un interviu acordat revistei tabloid Oggi, că fostul premier italian are o relaţie cu ea, nu datorită aspectului fizic, ci pentru că îi merge mintea, îl ajută să reducă din cheltuieli în vila de lux şi face treburi casnice. "Plăteau 80 de euro pentru un kilogram de fasole, vă vine să credeţi?", a declarat Francesca Pascale, implicată de doi ani şi jumătate într-o relaţie cu Berlusconi, a cărui avere personală este estimată la 5,6 miliarde de euro. "Eu nu sunt plăcută doar pentru aspectul fizic. Îmi folosesc mintea, spun ce cred, fac treabă în casă. Lui Silvio îi plac aceste lucruri", a spus Francesca Pascale, care l-a cunoscut pe liderul italian ca adolescentă, când a devenit membră a organizaţiei de tineret a partidului Forza Italia.

Silvio Berlusconi, în vârstă de 77 de ani, a anunţat în decembrie 2012 logodna cu fosta prezentatoare de televiziune Francesca Pascale, mai tânără decât el cu 49 de ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici