O maşină a omorât cinci persoane în faţa unei ŞCOLI primare din China

O maşină a intrat joi într-un grup de copiii din afara unei şcoli primare din nord-estul Chinei, omorând cinci persoane şi rănind 18, a informat presa chineză de stat, relatează Associated Press.

551 afișări
Imaginea articolului O maşină a omorât cinci persoane în faţa unei ŞCOLI primare din China

O maşină a intrat într-un grup de copii în faţa unei şcoli primare din China

Şoferul a fost reţinut după incidentul care a avut loc în oraşul de coastă Huludao din provincia Liaoning, a anunţat postul de televiziune de stat CCTV.

18 persoane au fost spitalizate cu leziuni, potrivit ultimelor informaţii

Cazul se află sub investigaţii, potrivit rapoartelor.

Camera de supraveghere au arătat imagini cu un grup de copii care traversau strada în faţa şcolii când o maşină se apropie de ei, apoi se schimbă banda şi intră într-o mulţime de copii. Cel puţin jumătate dintre aceştia par să fi fost loviţi.

Purtătorii de cuvânt al guvernului au anunţat că nu au fost autorizaţi să ofere informaţii despre accident.

Nu se ştie dacă accidentul a fost un atac deliberat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici