O nouă teorie privind sfârşitul lui Adolf Hitler: Dictatorul ar fi evadat din buncăr şi ar fi murit în 1985 în America de Sud. Poza care ar confirma ipoteza - FOTO

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias susţine că Adolf Hitler a trăit în America de Sud după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial şi că a decedat abia în 1985, la vârsta de 95 de ani.

71199 afișări
Imaginea articolului O nouă teorie privind sfârşitul lui Adolf Hitler: Dictatorul ar fi evadat din buncăr şi ar fi murit în 1985 în America de Sud. Poza care ar confirma ipoteza - FOTO

Adolf Hitler (Imagine: Hepta)

Dictatorul nazist ar fi trăit într-un orăşel brazilian situat la graniţa cu Bolivia, potrivit teoriei, informează dailymail.co.uk.

Hitler şi-ar fi făcut şi o iubită de culoare în Brazilia, pe numele ei Cutinga, pentru a fi mai greu de descoperit, susţine Simoni Renee Guerreiro Dias.

Scriitoarea a publicat şi o poză în cartea ei "Hitler în Brazilia - Viaţa şi moartea lui", în care dictatorul nazist ar apărea alături de iubita sa de culoare.

Autoarea mai susţine că Hitler ar fi trăit sub numele Adolf Leipzig în orăşelul Nossa Senhora do Livramento. Ea pretinde că localnicii l-ar fi cunoscut pe Adolf Leipzig drept "Bătrânul German".

Simoni vrea să facă teste ADN pentru a-şi certifica teoria, primind permisiunea de a dezgropa rămăşiţele lui Leipzig din Nossa Senhora do Livramento.

Academicienii brazilieni neagă teoria lui Simoni, potrivit căreia Hitler ar fi trăit şi murit în Brazilia.

"Nu e nimic nou ca unii oameni care se pretind istorici să vină cu teorii potrivit cărora Hitler ar fi trăit în America de Sud şi ar fi murit în una din ţările din regiune", a declarat profesorul de istorie Candido Moreira Rodrigues, de la Universitatea Federală Mato Grosso.

Zeci de mii de nazişti au evadat după cel de-Al Doilea Război Mondial, printre ei aflându-se şi Adolf Eichmann şi "doctorul morţii", Josef Mengele.

Teoriile privind un alt sfârşit al lui Hitler decât cel cunoscut au apărut din pricina faptului că nu există nicio dovadă certă a morţii lui în 1945.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici