Oficiali ucraineni: Rusia a efectuat bombardamente în oraşul ucrainean Lviv

Armata rusă a atacat, marţi seară, poziţii din oraşul Lviv, situat în vestul Ucrainei, afirmă oficiali ucraineni, raportând întreruperi ale alimentării cu electricitate după bombardamente.

449 afișări
Imaginea articolului Oficiali ucraineni: Rusia a efectuat bombardamente în oraşul ucrainean Lviv

Oficiali ucraineni: Rusia a efectuat bombardamente în oraşul ucrainean Lviv

Conform autorităţilor ucrainene, cel puţin patru explozii de amploare au avut loc marţi seară la periferia oraşului Lviv. Primarul oraşului, Andrii Sadovii, a îndemnat populaţia să se adăpostească şi a anunţat că este afectată alimentarea cu electricitate, conform Sky News.

Maksim Koziţki, şeful Comandamentului militar regional, a confirmat lansarea unor atacuri de către armata rusă. "Conform informaţiilor preliminare, au avut loc atacuri cu rachete în regiunea Lviv", a declarat el, citat de agenţia Ukrinform.

Atacurile ruse sunt rare în regiunea Lviv, astfel că acolo s-au refugiat mulţi ucraineni din alte zone ale ţării invadate de armata rusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici