Cel puţin nouă civili au fost ucişi în timpul bombardamentelor din Doneţk

Cel puţin nouă civili au fost ucişi în timpul bombardamentelor din Doneţk şi cinci persoane au fost rănite în atacuri asemănătoare din regiunea Nikolaiev anunţă oficialii ucraineni.

119 afișări
Imaginea articolului Cel puţin nouă civili au fost ucişi în timpul bombardamentelor din Doneţk

Cinci persoane au fost rănite în regiunea ucraineană Nikolaiev ca urmare a atacurilor forţelor ruseşti din ultimele 24 de ore, a declarat marţi, într-o postare pe Telegram, şefa consiliului regional Hanna Zamazeeva.

Toate victimele au fost duse la spitale şi primesc asistenţa necesară, a precizat Zamazeeva, potrivit CNN.

Zamazeeva a mai spus că, în prezent, sunt 145 de persoane internate în spitalele locale din cauza atacurilor din regiune.

Cel puţin nouă civili au fost ucişi marţi dimineaţă de bombardamentele ruseşti în regiunea Doneţk din estul Ucrainei, a anunţat şi guvernatorul regional Pavlo Kyrylenko.

Trei civili au murit în timpul unui bombardament aerian asupra oraşului Avdiivka, a scris Kyrylenko pe aplicaţia de mesagerie Telegram.

Alţi trei au fost ucişi în timp ce se aflau în oraşul Vuhledar şi trei au fost omorâţi în timpul bombardamentelor asupra oraşului Lyman, a adăugat el, potrivit BBC.

Jurnaliştii nu au putut să verifice informaţiile din surse independente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici