Olanda schimbă regulile în lupta cu COVID. Se va purta obligatoriu mască

  • Olanda a anunţat faptul că va schimba anumite măsuri în încercarea de a stopa epidemia de coronavirus.
  • În cele două oraşe mari din Olanda, Amsterdam şi Rotterdam se va purta obligatoriu mască
  • Numărul de cazuri de coronavirus s-a dublat săptămâna trecută în Amsterdam.
5443 afișări
Imaginea articolului Olanda schimbă regulile în lupta cu COVID. Se va purta obligatoriu mască

Olanda schimbă regulile în lupta cu COVID. Se va purta obligatoriu mască

Olanda a anunţat faptul că va schimba anumite măsuri în încercarea de a stopa epidemia de coronavirus. Astfel, în cele două oraşe mari din Olanda, Amsterdam şi Rotterdam se va purta obligatoriu mască, nu doar în mijloacele de transport ca înainte ci şi în locurile aglomerate, au anunţat autorităţile olandeze.

Noile măsuri intră în vigoare de miercuri şi au fost puse deja semnale de avertizare pentru locuitori. Toate persoanele în vârstă de peste 13 ani sunt obligate să poarte mască în spaţiile aglomerate cum ar fi magazine sau centre comerciale inclusiv străzi aglomerate. Amenda pentru nepurtarea măştii este de 95 de euro.

Această decizie a autorităţilor vine pe fondul unei creşteri a incidenţei de cazuri de COVID-19 în contextul în care oamenii s-au relaxat şi nu mai respectă distanţarea socială ca înainte. În plus, numărul turiştilor s-a mărit destul de mult iar zona centrală din Amsterdam a devenit una aglomerată. Numărul de cazuri de coronavirus s-a dublat săptămâna trecută în Amsterdam.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici