Opt persoane, printre care şi un prinţ saudit, au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit

Mai multe persoane, printre care şi un prinţ saudit, au murit, duminică, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit în sudul Arabiei Saudite, în apropierea frontiere cu Yemen, a relatat postul Ekhbariya TV, citate de site-ul agenţiei de presă Reuters.

2415 afișări
Imaginea articolului Opt persoane, printre care şi un prinţ saudit, au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit

Opt persoane au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit

Potrivit sursei citate, la bordul elicopterului se aflau opt persoane, printre care şi prinţul saudit Mansour bin Muqrin, care era şi guvernatorul provinciei Assir.

Toţi cei aflaţi la bordul elicopterului au murit în urma accidentului.

Autorităţile nu au reuşit să determine cauzele prăbuşirii elicopterului.

Acest incident vine într-un context tensionat pentru Arabia Saudită. Sâmbătă, insurgenţi huthi din Yemen au lansat o rachetă care a căzut în apropierea aeroportului din Riyad, capitala Arabiei Saudite.

Tot sâmbătă, 11 prinţi şi zeci de foşti şi actuali miniştri saudiţi au fost arestaţi la ordinul prinţului Mohammad bin Salman. Printre ei se numără şi , prinţul al-Waleed bin Talal, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici