Papa Francisc reia audienţele generale la exact o lună de când a fost operat

Papa Francisc a reluat, miercuri, audienţele generale în aula Paul al VI-lea, la exact o lună de când a fost operat.

114 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc reia audienţele generale la exact o lună de când a fost operat

Papa Francisc reia audienţele generale la exact o lună de când a fost operat

Papa Francisc a revenit în aula Paul al VI-lea la o lună după operaţia de colon, scrie ANSA.

Întâlnirile obişnuite de miercuri erau suspendate în iulie, perioadă pe care Papa Francisc o dedică „vacanţei”. În acest an, luna de odihnă a coincis cu convalescenţa după operaţia din 4 iulie şi spitalizarea ulterioară la spitalul Gemelli din Roma.

„Adevărul Evangheliei nu se negociază, nu se fac compromisuri: credinţa în Isus nu este de negociat. Este mântuire, este întâlnire”, a spus Papa Francisc la audienţa generală.

„Cuvântul cheie" al Evangheliei este „libertatea", a adăugat Papa Francisc.

De asemenea, la un an după explozia din Beirut, Papa Francisc a lansat „un apel către comunitatea internaţională să ajute Libanul să realizeze o călătorie de înviere cu gesturi concrete, nu doar cu vorbe”.

În urmă cu o lună, Papa Francisc era operat la colon. Intervenţia a fost realizată de şeful departamentului de chirurgie intestinală al spitalului, profesorul Sergio Alfieri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici