Patru rachete din Fâşia Gaza au fost lansate pe teritoriul Israelului

Patru rachete din Fâşia Gaza au fost lansate pe teritoriul Israelului, fără a provoca victime sau pagube materiale, a anunţat miercuri armata israeliană, potrivit Reuters.

1622 afișări
Imaginea articolului Patru rachete din Fâşia Gaza au fost lansate pe teritoriul Israelului

Patru rachete din Fâşia Gaza au fost lansate pe teritoriul Israelului

Două dintre proiectile au fost interceptate de sistemul anti-aerian israelian Iron Dome, a transmis armata într-un comunicat. Postul de televiziune israelian Channel 13 a informat că alte două proiectile au căzut într-o zonă nelocuită.

Sirenele de avertizare în caz de atacuri cu rachete s-au auzit în mai multe comunităţi israeliene situate în apropierea graniţei cu Gaza. Serviciul de ambulanţă a anunţat că nu au existat informaţii legate de răniţi sau victime în atacurile de acest gen din ultimele trei săptămâni.

Atacul nu a fost revendicat până acum de palestinienii din Gaza.

Luna trecută, o rachetă a fost lansată din Fâşia Gaza în sudul oraşului Ashkelon din Israel, premierul Benjamin Netanyahu aflăndu-se acolo pentru un miting de campanie. Nimeni nu a fost rănit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici