Planul Guvernului din Franţa pentru redresarea Renault

  • Surse: Guvernul Franţei va aproba linia de creditare de cinci miliarde de euro destinată redresării grupului auto Renault
  • Planul de creditare urmează să fie validat de Bruno Le Maire, ministrul francez al Economiei şi Finanţelor
  • Ministrul a cerut iniţierea imediată a dialogului social şi tehnic, pentru elaborarea planului activităţilor industriale
366 afișări
Imaginea articolului Planul Guvernului din Franţa pentru redresarea Renault

Planul Guvernul din Franţa pentru redresarea Renault

Guvernul Franţei va aproba, marţi după-amiază, linia de creditare în valoare de cinci miliarde de euro, garantată de stat, destinată relansării companiei Renault, afirmă surse guvernamentale citate de cotidianul Le Figaro.

Planul de creditare urmează să fie validat de Bruno Le Maire, ministrul francez al Economiei şi Finanţelor.

Bruno Le Maire "va semna astăzi garanţiile pentru împrumutul de cinci miliarde de euro care va fi acordat grupului Renault", au declarat surse din cadrul Ministerului Economiei de la Paris.

"Ministrul a cerut iniţierea imediată a dialogului social şi tehnic, pentru elaborarea unui proiect industrial de viitor care să garanteze pe termen lung, după anul 2023, locurile de muncă şi nivelul de activitate industrială în uzina de la Maubeuge", au precizat sursele citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici