Poliţia bulgară a aflat numele unui complice al autorului atacului de la Burgas

Poliţia bulgară a aflat care este identitatea reală a unuia dintre complicii presupusului autor al atentatului cu bombă de la Burgas, potrivit unei publicaţii locale.

202 afișări
Imaginea articolului Poliţia bulgară a aflat numele unui complice al autorului atacului de la Burgas

Poliţia bulgară a aflat numele unui complice al autorului atacului de la Burgas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului Novinite.com, în prezent, poliţia caută suspectul, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă.

Novinite scrie că presupusul complice a acţionat împreună cu presupusul autor al atentatului cu bombă, cunoscut ca Jacque Felipe Martin, şi cu alt complice, cunoscut sub numele de Ralph William Rico.

Adevăratele nume ale lui Martin şi Rico nu au fost descoperite încă. Cei trei suspecţi au utilizat permise de conducere false pentru statul american Michigan în cursul sejurului lor în Bulgaria, a declarat pentru cotidianul 24 Ceasa Stanelia Karajova, din cadrul Poliţiei Burgas. Ea a dezvăluit, de asemenea, că poliţia crede că ar putea "apărea" un al patrulea suspect.

Ministrul bulgar de Interne Ţvetan Ţvetanov a declarat în octombrie că presupusul atacator a fost "asistat" de trei până la cinci complici.

Cinci turişti israelieni şi şoferul bulgar al unui autocar au fost ucişi, la 18 iulie, într-un atac terorist cu bombă, comis la aeroportul oraşului Burgas, la Marea Neagră. Israelul a acuzat mişcarea islamistă palestiniană Hamas de comiterea atacului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici