Presa din SUA scrie că Donald Trump ar fi catalogat Casa Albă drept ”o adevărată cocină”. Preşedintele american neagă

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, le-ar fi spus membrilor unui club de golf din New Jersey că petrece atât de mult timp în afara Washingtonului deoarece Casa Albă este o ”adevărată cocină”, potrivit The Associated Press.

1327 afișări
Imaginea articolului Presa din SUA scrie că Donald Trump ar fi catalogat Casa Albă drept ”o adevărată cocină”. Preşedintele american neagă

Donald Trump despre Casa Albă: O adevărată cocină

Nici un oficial de la Casa Albă nu a dorit să comenteze pe marginea acestor declaraţii. Afirmaţia liderului de la Washington apare într-un articol publicat pe site-ul golf.com, ce descrie pasiunea lui Donald Trump pentru golf. În articol este relatată o conversaţie pe care Trump a avut-o cu membrii clubului de golf din New Jersey. Preşedintele american a precizat că petrece mult timp la proprietatea de la Bedminster, New Jersey, deoarece „Casa Albă este o adevărată cocină“.

Donald Trump susţine că nu a spus despre Casa Albă că este o "cocină"

De când a ajuns preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a petrecut aproape fiecare weekend vizitând diverse proprietăţi pe care le deţine sau le închiriază, inclusive cea din Bedminster.

Donald Trump a postat joi un mesaj pe Twitter în care a scris că nu a făcut niciodată astfel de afirmaţii în privinţa Casei Albe, despre care a precizat că este una dintre cele mai frumoase clădiri pe care le-a văzut.

 

Astfel, preşedintele american Donald Trump a negat, joi, prin intermediul unei postări pe contul de Twitter, că le-ar fi spus membrilor unui club de golf din New Jersey că petrece atât de mult timp în afara Washingtonului întrucât Casa Albă este o "adevărată cocină", aşa cum relatase The Associated Press.

"Iubesc Casa Albă, una dintre cele mai frumoase clădiri (locuinţe) pe care le-am văzut vreodată. Dar ştirile false au spus că aş fi catalogat-o drept o cocină - complet neadevărat", a spus Trump.

Într-un articol publicat pe site-ul golf.com, este descrisă pasiunea lui Donald Trump pentru golf. În material este relatată o conversaţie pe care Trump a avut-o cu membrii clubului de golf din New Jersey. Preşedintele american a precizat că petrece mult timp la proprietatea de la Bedminster, New Jersey, întrucât "Casa Albă este o adevărată cocină".

De când a devenit preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a petrecut aproape fiecare weekend vizitând diverse proprietăţi pe care le deţine sau le închiriază, inclusive cea din Bedminster.

Vineri, Donald Trump va pleca în prima sa vacanţă prelungită de la inaugurarea din Washington şi va petrece 17 zile la clubul Bedminster, potrivit administraţiei prezidenţiale.
 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici