Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis: "Vom face acest lucru împreună" - FOTO, VIDEO

Un bărbat şi o femeie din Brooklyn, New York, prezentatori ai unei emisiuni de radio în care ofereau sfaturi oamenilor cu probleme emoţionale şi un cuplu în viaţa reală, au fost găsiţi morţi în apartament, cu pungi de plastic pe cap, din biletele lăsate rezultând că cei doi s-au sinucis împreună.

732 afișări
Imaginea articolului Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis: "Vom face acest lucru împreună" - FOTO, VIDEO

Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis: "Vom face acest lucru împreună" - FOTO, VIDEO

Lynne Rosen şi John Littig erau cunoscuţi drept gazdele emisiunii lunare "În căutarea fericirii" ("The Pursuit of Happiness") a postului de radio WBAI-FM, în cadrul căreia le ofereau sfaturi ascultătorilor care îşi împărtăşeau problemele personale.

Cei doi au fost găsiţi morţi pe canapeaua din sufragerie, alături de două bilete lăsate în urmă, potrivit unor surse din poliţie, citate de NY Daily News.

"Vom face acest lucru împreună", scrisese John în bilet, în care a mai spus, fără să ofere vreo explicaţie, că nu mai poate privi cum soţia lui suferă.

Din biletul femeii reiese că a regretat că trebuie să recurgă la acest gest, au declarat sursele din poliţie, care presupun că aceasta avea "unele probleme psihice".

Rosen, în vârstă de 46 de ani, era psihoterapeut, iar Littig, de 48 de ani, era speaker motivaţional şi muzician.

"Oamenii se sperie de schimbări, într-adevăr, şi de ieşirea în afara zonei de confort", spunea Rosen în timpul show-ului din aprilie, la care Littig a adăugat: "Poţi ajunge să te simţi confortabil cu această schimbare".

"Ţineţi minte, optimismul este valoros. Încercaţi ceva spontan, din punct de vedere sexual sau altfel", suna un alt sfat pe care Lynne Rosen l-a transmis prin intermediul unui videoclip rap postat pe webiste-ul ei, Why Not Now?.

Cei doi au hotărât să-şi pună capăt vieţii la un moment dat din săptămâna trecută, conform poliţiei, utilizând pungi de plastic, metodă denumită "exit bags" de experţi.

Vecinii blocului în care cuplul locuia de 20 de ani au spus că au simţit un miros ciudat venind dinspre apartamentul lor, iar administratorul a spart uşa după ce a observat sânge picurând de la etajul respectiv.

Locatarii clădirii aveau păreri împărţite despre cei doi. Littig "era o persoană excepţional de drăguţă", a spus un vecin de 87 de ani, în timp ce un alt bărbat a spus că din cauza lui Littig şi Rosen el şi soţia sa au plecat din bloc în urmă cu 18 ani.

Potrivit acestuia, Littig "venea acasă frustrat şi bătea la tobe la ore ciudate. O înnebunea pe soţia mea". Acelaşi bărbat, un basist jazz de 50 de ani, a povestit cum Littig avea nişte "crize nebuneşti şi ţipa ca un animal".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici