VIDEO  Prigojin laudă armata ucraineană, în timp ce încarcă în camion cadavrele morţilor

Evgheni Prigojin, fondatorul grupării de mercenari ruşi Wagner, s-a adresat publicului ucrainean cu un videoclip în care soldaţii săi închideau sicrie şi le încărcau în nişte camioane.

4782 afișări
Imaginea articolului Prigojin laudă armata ucraineană, în timp ce încarcă în camion cadavrele morţilor

Prigojin, îmbrăcat în echipament militar complet, spunem: „Trimitem acasă un alt transport de luptători din armata ucraineană. Au luptat curajos şi au murit. De aceea, camionul îi va duce înapoi în patria lor”.

Prigojin, al cărui grup Wagner a condus atacul Rusiei din ultimele luni asupra oraşului din estul Bahmut, a lăudat în repetate rânduri armata ucraineană ca fiind un adversar demn şi capabil.

Gestul de a returna cadavrele duşmanilor se doreşte a fi un gest de mărimie, dorind să arate că Wagner respectă memoria celor dispăruţi, dar îşi propune şi să sperie inamicul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici