VIDEO Protest inedit în Cehia, împotriva închiderii pub-urilor. Oamenii au ieşit pe străzi, cu lumânări în pahare de bere

  • Sute de cehi au protestat impotriva inchiderii PUB-urilor
  • Protestarii au ţinut pahare de bere cu lumânări în mâini
  • Cetăţenii din Praga au montat un sicriu în centrul oraşului
584 afișări

Lukas Adamek este un tânăr din Praga. El s-a săturat să nu aibă unde să iasă cu prietenii şi nu e sigurul. Sute de cetăţeni au ieşit ieri pe străzile din Praga să protesteze împotriva lockdown-ului care le-a închis restaurantele şi PUB-urile. Protestatarii ţineau în mâini lumânări în pahare de bere şi au montat un sicriu în centrul oraşului. Mulţi dintre ei lucrau în domeniul ospitalităţii şi s-au deplasat o jumătate de kilometru din centru, către Guvern.

„Cred că ar trebui să înceteze să răspândească atâta panică în jurul coronavirusului. Cred că e o mare miciună toată acestă situaţie”, spune Lukas Adamek..

„Am o mare simpatie pentru aceşti oameni şi vreau să îi susţin pentru că înţeleg că au ajuns la limita disperării, iar Guvernul refuză să vadă asta. Sunt aici să îi susţin pe toţi aceşti oameni”, susţine şi Petr, protestatar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici