Putin a plecat în vacanţă în taigaua siberiană. Imaginile cu preşedintele rus conducând o şenilata blindată au fost făcute publice într-un exerciţiu de imagine

  • Vladimir Putin a mers într-o minivacanţă în taigaua siberiană
  • Putin a îmbrăcat un costum de blană şi a condus o şenilată blindată
  • Preşedintele rus este în minivacanţă cu Serghie Şoigu, ministrul rus al Apărării
4718 afișări
Imaginea articolului Putin a plecat în vacanţă în taigaua siberiană. Imaginile cu preşedintele rus conducând o şenilata blindată au fost făcute publice într-un exerciţiu de imagine

Putin a plecat în vacanţă în taigaua siberiană. Imaginile cu preşedintele rus conducând o şenilata blindată au fost făcute publice într-un exerciţiu de imagine

După ce l-a provocat pe Joe Biden la o discuţie live despre cine e ucigaş, Vladimir Putin s-a ţinut de cuvânt şi a plecat într-o minivacanţă. Şi nu oriunde, ci în taigaua siberiană. Imaginile cu preşedintele rus au fost făcut publice.

Vladimir Putin se află într-o minivacanţă împreună cu ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu. Ambii sunt îmbrăcaţi în costume de blană, iar cel care conduce şenilata blindată prin pădure este chiar Putin. 

Putin a apelat des la astfel de ieşiri care sunt făcute publice pentru a ajuta la îmbunătăţirea imaginii sale. Recent el a schiat alături de preşedintele din Belarus. Imaginea preşedintelui rus a fost afectată de protestele recente ce au avut o largă acoperire mediatică externă, dar şi pe reţele de socializare utilizate intens de ruşi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici