Putin are mai multe dubluri care ţin discursuri şi se duc la evenimente în locul său

Kirill Budanov, şeful Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, declară într-un interviu cu jurnalista Natalya Moseychuk, că preşedintele rus Vladimir Putin are cel puţin trei dubluri, cu comportamente, gesturi şi înălţimi diferite.

31908 afișări
Imaginea articolului Putin are mai multe dubluri care ţin discursuri şi se duc la evenimente în locul său

Kremlin.ru

„Eu personal nu sunt un „expert Putin”, să spunem aşa. Pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care le depistez imediat. Câţi sunt cu adevărat – trebuie doar să colectăm mai multe informaţii”, a adăugat Budanov.

Pe internet a apărut chiar şi un tabel cu dublurile lui Putin, printre care: „Putin vorbitorul”, „Putin diplomatul” sau „Putin petrecăreţul”.

El adaugă că o mulţime de oficiali ruşi au încercat să prevină o invazie pe scară largă a Ucrainei, pentru că au înţeles la ce ar putea duce acest lucru.

„Dar, după cum ştiţi, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Şi i s-au oferit informaţiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri la Kremlin, care au avut o influenţă puternică asupra deciziei finale”, a adăugat el. 

Budanov a menţionat că decizia finală privind o invazie la scară largă a fost luată în jurul orei 15:00, pe 23 februarie.

Anterior, activistul rus pentru drepturile omului Mark Feigin a spus că  Putin foloseşte periodic serviciile dublurilor  care îndeplinesc funcţii operaţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici