RECORD de temperatură MAXIMĂ în ultimii 100 de ani, la Moscova

Un record de temperatură maximă s-a înregistrat joi la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius, cu 0,4 grade mai mult decât în 1911, anunţă Centrul Meteorologic FOBOS, citat de RIA Novosti.

545 afișări
Imaginea articolului RECORD de temperatură MAXIMĂ în ultimii 100 de ani, la Moscova

RECORD de temperatură MAXIMĂ în ultimii 100 de ani, la Moscova

Temperatura maximă a fost înregistrată la ora 17.00 (16.00, ora României).

Temperatura înregistrată joi a fost cu 8 grade Celsius peste media acestei perioade.

Meteorologii ruşi prognozează că spre sfârşitul săptămânii temperatura aerului va fi în scădere, urmând ca săptămâna viitoare să se încălzească din nou.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici