Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei s-a vaccinat împotriva COVID

  • Ambasada Suediei anunţă printr-o postare că regele Carl al XVI-lea Gustaf s-a vaccinat împotriva COVID -19.
  • Foarte multe comentarii fac comparaţii între imaginea regelui şi cea a preşedintelui Klaus Iohannis: „Close, but not Klaus enough”.
556 afișări
Imaginea articolului Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei s-a vaccinat împotriva COVID

Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei s-a vaccinat împotriva COVID

„His Majesty, the King of Sweden, got his shot yesterday”, anunţă Ambasada Suediei printr-o postare pe Facebook. Anunţul vaccinării regelui Carl al XVI-lea Gustaf este însoţit de o imagine cu regele în cămaşă şi cravată şi o mânecă suflecată.

Foarte multe comentarii fac comparaţii între imaginea regelui şi cea a preşedintelui Klaus Iohannis.

„Close, but not Klaus enough”, „Not exactly the biceps we were looking for”, „Mai are de lucrat la braţe!”, „Cu scuzele de rigoare dar regele mai are de lucrat până să îl ajungă pe Klaus” sau „În sfârşit v-am luat şi noi faţa cu ceva sau cineva!”, sunt doar câteva comentarii.

După vaccinarea preşedintelui Klaus Iohannis, în mediul online a explodat un val de glume şi de imagini amuzante. Un utilizator a spus că preşedintele este şi sistemul de apărare al României: „Romania’s defense system”. Altul a scris: „În numele tuturor femeilor, vă mulţumim. La rapel, dacă se poate, vă rugăm frumos, vrem să vedem dacă faceţi şi abdomene”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rege,
vaccin,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici