Regele Suediei, măsură de urgenţă pentru a evita o catastrofă: „Acestea nu vor fi posibile”

Potrivit Royal Central, regele Suediei, Carl al XVI-lea Gustaf, a susţinut o conferinţă de presă pentru poporul suedez spunându-le că pentru a diminua râspândirea pandemiei coroanivirusului cea mai bună soluţie este ca aceştia să nu facă Paştele în familie şi să evite reuniunile de familie.

1076 afișări
Imaginea articolului Regele Suediei, măsură de urgenţă pentru a evita o catastrofă: „Acestea nu vor fi posibile”

Regele Suediei, măsură de urgenţă pentru a evita o catastrofă: „Acestea nu vor fi posibile”

 

"Este o sarcină uriaşă. Necesită curaj. Şi va necesita anduranţă. Vă mulţumesc din inimă tuturor celor care sunteţi implicaţi în această muncă vitală. Săptămâna sfântă (...) este un moment în care ne place să călătorim şi poate să ne înconjurăm de familie şi prieteni. Mulţi mergem la biserică. Unele dintre acestea nu vor fi însă posibile cu ocazia Paştelui din acest an. Trebuie să acceptăm asta. Trebuie să ne gândim de două ori, să ne pregătim să rămânem acasă", a spus relege, conform Royal Central.
 
Suedia e ultimul bastion european în lupta cu coronavirusul, singura ţară fără carantină şi stare de urgenţă instaurată. Oamenii îşi văd de viaţa obişnuită, în timp ce coronavirusul face ravagii în lume. Cazuri de COVID-19 sunt şi în Suedia de mai multe săptămâni, însă guvernul a încercat imunizarea turmă abandonată între timp de alte naţiuni. Şi ei vor să-şi schimbe strategia, după ce în Suedia s-au înregistrat 6443 de cazuri şi 373 de decese.
 
Carl Gustaf a ales o abordare inedită în Europa şi anume a refuzat izolarea populaţiei în case, şcolile şi restaurante fiind deschise în continuare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici