Restaurantele fast-food "Vkusno i Tochka" din Rusia nu vor mai vinde cartofi prăjiţi până în toamnă

Lanţul de fast-food recent deschis, care a înlocuit McDonald's în Rusia, va opri temporar servirea cartofilor prăjiţi.

5470 afișări
Imaginea articolului Restaurantele fast-food "Vkusno i Tochka" din Rusia nu vor mai vinde cartofi prăjiţi până în toamnă

YouTube

Din cauza penuriei de cartofi din Rusia, lanţul rusesc de restaurante fast-food „Tasty and That’s It” care a înlocuit pe gigantul american fast-food ce a părăsit Rusia, cartofii prăjiţi vor fi retraşi temporar din meniu.

Compania le transmite clienţilor gurmanzi că se aşteaptă să aibă din nou cartofi prăjiţi în meniu până în toamna, relatează BBC.

McDonald's s-a alăturat exodului companiilor multinaţionale după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie.

 Compania americană şi-a vândut restaurantele din Rusia unui om de afaceri rus, iar în iunie mai multe dintre magazinele sale s-au redeschis sub numele de „Vkusno i Tochka”, sau „Tasty and That's It” în limba engleză (în limba română - Gustos şi atât).

Compania care gestionează acum fostele restaurante McDonald's, a declarat agenţiei de ştiri ruse Tass că recolta slabă de cartofi de anul trecut a afectat proviziile de cartofi necesari pentru a prepara faimoasa garnitură delicioasă. 

Decizia lui McDonald de a pleca a venit în timp ce alţi giganţi americani din industria alimentară şi a băuturilor, inclusiv Coca-Cola, Pepsi şi Starbucks, au întrerupt şi au închis operaţiunile în Rusia după sancţiunilor occidentale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici